Advertisement

Martina Pártlová Těhotná / Martina Partlova Z 3v1 Je Tehotna Extra Cz / Česká zpěvačka martina pártlová čeká v jednačtyřiceti letech své první dítě.

Martina Pártlová Těhotná / Martina Partlova Z 3v1 Je Tehotna Extra Cz / Česká zpěvačka martina pártlová čeká v jednačtyřiceti letech své první dítě.. Zařadí se tak mezi své kolegyně z populárního tria 3v1, které už děti mají. Shodou okolností ve stejnou dobu jako její kamarádka a kolegyně z 3 v 1 nikol štíbrová (34), která požehnaný stav oblíbené zpěvačky potvrdila na instagramu. Radostnou novinu oznámila také zpěvačka martina pártlová. Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! A nutno říct, že martina tu ani nevypadá, jakoby měla za sebou porod a moc jí to sluší.

Martina pártlová ze začátku dělala tajnosti ohledně otce svého dítěte, nedávno šla ale budoucí maminka s pravdou ven. První fotka s přítelem a budoucím otcem josefem (27)! Těhotná martina pártlová (41) prožívá jedno z nejšťastnějších období. Zpěvačka byla roky bez partnera, když ale potkala o čtrnáct let mladšího hudebníka josefa vařeku, zahořela láskou, a dvojice po pár týdnech známosti počala potomka. Martina pártlová ze začátku dělala tajnosti ohledně otce svého dítěte, nedávno ale budoucí maminka šla s pravdou ven.

Strach Tehotne Partlove Nechutne Vyhruzky Neznaji Konce Ahaonline Cz
Strach Tehotne Partlove Nechutne Vyhruzky Neznaji Konce Ahaonline Cz from img.cncenter.cz
Dočkala se take krásného vyznání od novopečeného tatínka: Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. Martina je v osmém měsíci těhotenství, což je období, kdy se každá žena nestačí divit tomu, co se děje s jejím tělem. A nutno říct, že martina tu ani nevypadá, jakoby měla za sebou porod a moc jí to sluší. Otce dítěte, josefa vařeku, hvězda 3v1 nejdříve tajila, pak se ale rozhodla přeci jen svého miláčka představit veřejnosti. Těhotná martina pártlová prozradila otce dítěte. Sem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu evropy 2 byla taky. Její kolegyně z rádia a z uskupení 3v1 veronika arichteva se stala maminkou loni a nikol štíbrová je těhotná nyní.

Otce dítěte, josefa vařeku, hvězda 3v1 nejdříve tajila, pak se ale rozhodla přeci jen svého miláčka představit veřejnosti.

První fotka s přítelem a budoucím otcem josefem (27)! Herečka veronika arichteva nedávno porodila syna luku a nikol štíbrová vychovává tříletého mathiase a čeká druhého. Měsíci těhotenství v plavkách, foto uvnitř 3.června 2021 zpěvačka a hvězda show 3v1 martina pártlová (42) má termín porodu své holčičky již v červnu a těhotenství si zdá se i před termínem užívá. Martina je v osmém měsíci těhotenství, což je období, kdy se každá žena nestačí divit tomu, co se děje s jejím tělem. Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Krásnou fotku z chvíle těsně po porodu zveřejnil martinin partner, hudebník josef vařeka. A nutno říct, že martina tu ani nevypadá, jakoby měla za sebou porod a moc jí to sluší. Zveřejnila video, na němž si dělá legraci z těhotenství. Zpěvačka martina pártlová je těhotná. Martina pártlová, „stará matka, nedoceněná divoženka a naděje dalších, kdo si chtějí jít svou cestou video: Dle škodolibýho smíchu, verča už asi jo. Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná. „to vám byl v říjnu mejdan, okomentovala vtipně situaci štíbrová.

Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Už je jasné, o koho se jedná! Těhotná martina pártlová kritizovala matky radilky. Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. „jsem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu evropy 2 byla taky, smála se na instagramu.

Tehotna Martina Partlova Ukazala Obri Brisko Kam Az Tohle Bude Pokracovat Stars24 Cz
Tehotna Martina Partlova Ukazala Obri Brisko Kam Az Tohle Bude Pokracovat Stars24 Cz from stars24.cz
Martina pártlová se zvěčnila v 9. Česká zpěvačka martina pártlová se skoro stane maminkou. První fotka s přítelem a budoucím otcem josefem (27)! Otvírá mi to kudlu v kapse, napsala. Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná. Měsíci zvěčnit v plavkách u bazénu, kde si dopřávala zasloužený relax. Martina pártlová ze začátku dělala tajnosti ohledně otce svého dítěte, nedávno ale budoucí maminka šla s pravdou ven. Když proto vyzvala své příznivce, aby jí prostřednictvím sociální sítě posílali své dotazy, nejspíš nikoho nepřekvapí, že se všechny otázky točily především kolem jejího.

Radostnou novinku sdílel na svém instagramu otec dítěte, hudebník josef vařeka.

Zveřejnila video, na němž si dělá legraci z těhotenství. Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. Sem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu evropy 2 byla taky. Je to o 14 let mladší muzikant. Otce dítěte, josefa vařeku, hvězda 3v1 nejdříve tajila, pak se ale rozhodla přeci jen svého miláčka představit veřejnosti. Zpěvačka martina pártlová (41) vtipným způsobem fanouškům na sociálních sítích oznámila, že čeká miminko. O soukromí martiny pártlové (42) dlouhá léta nikdo nemá tušení. Bude, odpověděla v komentářích naprosto otevřeně herečka aňa geislerová (44), že růst bříška rozhodně ještě není u konce. Ve 41 letech čeká prvního potomka. Zařadí se tak mezi své kolegyně z populárního tria 3v1, které už děti mají. Martina pártlová, „stará matka, nedoceněná divoženka a naděje dalších, kdo si chtějí jít svou cestou video: Měsíci zvěčnit v plavkách u bazénu, kde si dopřávala zasloužený relax. Otvírá mi to kudlu v kapse, napsala.

Těhotná martina pártlová kritizovala matky radilky. Martina je v osmém měsíci těhotenství, což je období, kdy se každá žena nestačí divit tomu, co se děje s jejím tělem. Zpěvačka mimo jiné prozradila, jak se o sebe v těhotenství stará. Měsíci zvěčnit v plavkách u bazénu, kde si dopřávala zasloužený relax. Když už se martina pártlová (41) rozhoupala k nafocení těhotenských fotek s fotografkou kateřinou novákovou, tak přizvala i otce miminka josefa vařeku (27).

Strach Tehotne Partlove Nechutne Vyhruzky Neznaji Konce Ahaonline Cz
Strach Tehotne Partlove Nechutne Vyhruzky Neznaji Konce Ahaonline Cz from img.cncenter.cz
Rodíme stejně, napsala kamarádce nikol štíbrové. Fanoušci jí štěstí ze srdce přejí, najdou se ale tací, kteří úspěchy ostatních neskousnou. Zpěvačka mimo jiné prozradila, jak se o sebe v těhotenství stará. „to vám byl v říjnu mejdan, okomentovala vtipně situaci štíbrová. Dočkala se take krásného vyznání od novopečeného tatínka: Zpěvačka martina pártlová (41) vtipným způsobem fanouškům na sociálních sítích oznámila, že čeká miminko. Už je jasné, o koho se jedná! „jsem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu evropy 2 byla taky, smála se na instagramu.

První fotka s přítelem a budoucím otcem josefem (27)!

Těhotná martina pártlová prozradila otce dítěte. Martina pártlová ze začátku dělala tajnosti ohledně otce svého dítěte, nedávno ale budoucí maminka šla s pravdou ven. Martina pártlová se zvěčnila v 9. Přestože je zpěvačka martina pártlová (41) z tria 3v1 braná za největší drsňačku, těhotenství si pochopitelně pohrálo i s emocemi. Paparazzi blesku nachytali martinu s jejím přítelem u nich doma. Herečka veronika arichteva porodila prvního potomka loni, nikol štíbrová čeká v létě už druhého potomka. Nakonec ale neodolala, a napsala jim textovku, kde stálo, že má porod naplánovaný stejně, jako štíbrová. Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná. Dočkala se take krásného vyznání od novopečeného tatínka: Z potomků se tak může radovat celé populární trio 3v1. Holka jako lusk, píše úsměvně. Když proto vyzvala své příznivce, aby jí prostřednictvím sociální sítě posílali své dotazy, nejspíš nikoho nepřekvapí, že se všechny otázky točily především kolem jejího. Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle!

Česká zpěvačka martina pártlová čeká v jednačtyřiceti letech své první dítě martina pártlová. Ve 41 letech čeká prvního potomka.

Posting Komentar

0 Komentar